Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Impulsa el teu negoci amb Comerç 21
Impulsa el teu negocio amb Comerç 21
El projecte Comerç 21 t'ofereix suport, assessorament i acompanyament personalitzat per al teu negoci, fent una diagnosi de l'empresa, i dissenyant un pla d'accions, d'execució i acompanyament. L'Ajuntament de Badia del Vallès col·labora en la 6a edició d'aquest projecte, desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç. El termini per presentar la teva inscripció finalitza el 14 de juny.

Comerç 21 és un programa de suport per donar l'impuls que necessita el teu negoci. Consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les petites empreses seleccionades, a negocis com els que hi ha a Badia del Vallès, fent una diagnosi de l'empresa, i dissenyant un pla d'accions, d' execució i acompanyament.

La data màxima per a la presentació d'inscripcions és el 14 de juny.

Aquesta iniciativa t'ajuda a:

  • Definir i implementar noves estratègies
  • Redefinir el model de negoci
  • Comercialització i màrqueting
  • Digitalització
  • Equip humà
  • Professionalització i gestió

Al web del projecte https://www.comerc21.cat/ trobaràs tota la informació, així com un full d'inscripció per presentar la teva candidatura.

El cost d'aquesta formació és de 2.798,34 euros, però només, com està subvencionat, només et costarà 100 euros + IVA. Les condicions per a participar-hi i el full d'inscripció es poden consultar al web: https://www.comerc21.cat/

Pots consultar el flyer d'aquest projecte en el document adjunt:

Flyer Comerç 21

Flyer Comerç 21

Fitxer: flyer_6a_edicio_A5_comerc__807_21_2022_V1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.12 MB

També adjuntem el full d'inscripció:

Full d'inscripció Comerç 21

Full d'inscripció Comerç 21

Fitxer: full_inscripcio__769__Comerc_21_formulari_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 598.74 kB

Per participar, has d'emplenar i lliurar el full d'inscripció i enviar-lo al correu electrònic info@comerc21.cat com a màxim el 14 de juny.

Des de l'Ajuntament t'animem a participar en el projecte, amb el convenciment que serà una bona eina pel teu negoci, ja que l'acció serà portada a terme per professionals del món del comerç al detall. Si tens cap dubte, posa't en contacte amb el servei de Comerç de l'Ajuntament.

Publicat el 30.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^