Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Casal d'Estiu Municipal per a adolescents
Casal d'Estiu Municipal per a adolescents

El període d'inscripció per al Casal d'Estiu Municipal per adolescents s'obre demà, 9 de juny, fins al 20 de juny. Per realitzar la inscripció, s'ha de fer mitjançant el tràmit que trobaràs als tràmits destacats de la Seu Electrònica, actiu a partir de demà, a https://badiadelvalles.sedelectronica.es/.

El casal està adreçat a persones adolescents empadronades a Badia del Vallès i que hagin nascut entre els anys 2004 i 2009. El Casal tindrà una durada de 4 setmanes, del 4 al 29 de juliol, i es farà de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, al Casal de Joves de Badia.

La quota d'inscripció per 1 fill/a és de 60 euros. Per 2 germans/es, serà de 45 euros per adolescent. Si són més de 2 germans/es, serà de 35 euros per adolescent.

L'assignació de places es farà pública a partir del 22 de juny.

Si vols més informació, pots contactar amb el Servei de Joventut de l'Ajuntament, al telèfon 672 414 386, o a l'Edifici El Molí, al 93 718 16 62.

Cartell de l'activitat

Publicat el 08.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^