Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia s'integra en el sistema de tarifació social de l'Àrea Metropolitana de Barcelona
Badia s´integra en el sistema de tarifació social de l´Àrea Metropolitana de Barcelona

Badia del Vallès, com la resta de municipis de la segona corona metropolitana, s'integra, a partir d'avui, 13 de juny, en el sistema de tarifació social de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Concretament, les persones de Badia podran fer servir la Targeta Rosa Metropolitana, la Tarjeta Rosa Reduïda (T4)  i el Passi Metropolità d'Acompanyant, a partir d'avui en els seus desplaçaments a les 36 poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Pots consultar les poblacions aquí: https://www.amb.cat/s/es/web/area-metropolitana/municipis-metropolitans.html

L'AMB estén l’ús dels títols de tarifació social metropolitana, la Targeta Rosa, la Targeta rosa reduïda (T4) i el passi d'acompanyant, als serveis de transport públic dels municipis de la segona corona metropolitana. Les persones usuàries de serveis de transport ja podran fer servir els títols socials metropolitans, que faciliten l'accés als serveis de transport metropolitans a les persones grans o amb discapacitat i que disposin de pocs recursos econòmics.

Aquesta millora és possible gràcies al conveni que han formalitzat l'AMB i l'ATM. Els 18 municipis metropolitans que s'incorporen avui al sistema de tarifació social i que conformen la segona corona de l'AMB són Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Begues, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.  

Targeta Rosa i el passi d'acompanyant, títols de tarifació social
La targeta rosa metropolitana és un títol de transport de tarifació social, personal i intransferible, mitjançant el qual la gent gran i les persones amb discapacitat, i amb pocs recursos econòmics, poden viatjar gratuïtament (T-rosa metropolitana) o bé amb tarifa reduïda (T-rosa reduïda, T4) als serveis de transport públic que operen a la zona tarifària 1 del sistema tarifari integrat de l'ATM.

El passi metropolità d'acompanyant afavoreix la mobilitat de les persones amb discapacitat que requereixin viatjar amb una persona acompanyant, sense que aquesta hagi de pagar el viatge.

Per a més informació, pots accedir a aquests enllaços:

També pots demanar cita prèvia amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament si tens algun dubte sobre com tramitar aquests títols.

Informació autobusos interurbans

Informació autobusos interurbans

Fitxer: 1_Cartell_i_Flyer_informatiu_INTERURBA_TARIFES_SOCIALS_METROP.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 495.62 kB

Informació autobusos urbans

Informació autobusos urbans

Fitxer: 2_Cartell_i_Flyer_informatiu_URBA__TARIFES_SOCIALS_METROP.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 491.21 kB

Línies Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Línies Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Fitxer: Integracio__769__tarifa__768_ria___li__769_nies_tarifacio__769__social.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 279.2 kB

Publicat el 13.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^