Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma al Dia Mundial de Sensibilització sobre el Maltractament a les persones grans
Badia se suma al Dia Mundial de Sensibilització sobre el Maltractament a les persones grans
Avui, 15 de juny, és el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l'Abús i el Maltractament a les Persones Grans. L'objectiu d'aquest dia és crear una consciència social i política per combatre aquesta xacra social inacceptable, que presenta múltiples formes i que es pot prevenir. El 19 de desembre de 2011, les Nacions Unides van reconèixer l'abús i el maltractament envers les persones grans com un problema social mundial que afecta la salut i els drets humans de milions de persones i una qüestió que mereix l'atenció de tothom.

Cada 15 de juny se celebra aquest Dia Mundial que, entre els seus objectius, es planteja incrementar la consciència pública sobre la violència i l'abús contra la gent gran, a més de promoure la investigació i la formació sobre aquesta qüestió. Aquest any 2022, ens sumem a la commemoració d'aquest dia per fer visible i acabar amb aquesta xacra inacceptable.

Compartim un tríptic del Servei Local de Teleassistència amb consells.

Fullet sobre el maltractament a la gent gran

Fullet sobre el maltractament a la gent gran

Fitxer: Teleassiste__768_ncia_maltractament_gent_gran_quadriptic_A5_CAT_ALTA_canvi.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.59 MB

Si sospites que una persona gran rep maltractaments, parla amb ella i, si creus que està patint una agressió, truca al 112.

Publicat el 15.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^