Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El pla de Badia per a la prevenció de la desvinculació, l'absentisme i l'abandonament escolar, premiat per la Federación Española de Municipios y Provincias
El pla de Badia per a la prevenció de la desvinculació, l'absentisme i l'abandonament escolar, premiat per la Federación Española de Municipios y Provincias
Badia del Vallès ha estat premiada per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) pel seu pla de prevenció de la desvinculació, l'absentisme i l'abandonament escolar prematur, per evitar que l'alumnat deixi els seus estudis. La regidora d'Educació, María José Infante, va recollir el premi en l'acte de lliurament del VI Concurs de Bones Pràctiques Municipals en la Prevenció i Intervenció enfront de l'Absentisme i en la millora de la Convivència Escolar, que es va celebrar el 20 de juny a la seu de la FEMP, a Madrid. Aquest projecte està integrat en el Pla educatiu de l'entorn de la nostra ciutat, un espai de treball comunitari que vol aconseguir l'èxit de la població infantil i juvenil de Badia del Vallès.

A partir del treball amb agents educatius, es va contractar dues persones que participen en el grup d'investigació sobre l'abandonament escolar prematur de la Universitat Autònoma de Barcelona per crear una eina de detecció precoç. Així es poden preveure situacions i actuar abans que siguin problemàtiques.  L'eina ja va ser presentada a la comunitat educativa i ara s'està treballant per acabar de definir com es farà servir.

El premi de la FEMP és un reconeixement a la tasca duta a terme per tota la comunitat educativa de Badia El projecte es publicarà al "VI catálogo de buenas pràcticas municipales en la prevención e intervención frente al absentismo y el acoso escolar."

Publicat el 23.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Mercats sostenibles Mercats sostenibles
×  
Ordenances fiscals 2024 a Badia Ordenances fiscals 2024 a Badia
^