Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió informativa per explicar la remodelació de la part posterior d'Av. de Burgos 30 i 32
Reunió informativa per explicar la remodelació de la part posterior d´Av. de Burgos 30 i 32
L'Ajuntament va organitzar ahir a la tarda una trobada informativa amb els veïns i les veïnes de les comunitats d'av. de Burgos, 30 i 32, per explicar el projecte de remodelació de la part posterior de les seves comunitats i de l'espai públic adjacent. A la reunió, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va indicar que, amb les obres, es delimitarà amb un mur la zona corresponent a les comunitats, s'ampliarà la vorera i es millorarà l'accessibilitat reduint el pendent de la rampa.

Aquestes obres volen donar resposta a les peticions dels veïns per tancar la part posterior de les seves comunitats, que es farà amb un mur d'obra vista i amb tubs metàl·lics a la part superior, seguint l'estètica dels altres murs de la ciutat. A més, es doblarà l'amplada de la vorera i es perllongarà la rampa per aconseguir disminuir el seu pendent i així facilitar els desplaçaments a les persones amb mobilitat reduïda.

L'alcaldessa, juntament amb regidors i regidores de la Corporació i els equips tècnics de l´àrea d'Entorn Urbà i Dret a la Ciutat, van respondre les preguntes i dubtes dels veïns i veïnes que es van apropar per conèixer el projecte.

La intervenció, amb un pressupost d'uns 57.000 euros, està prevista fer-la abans que finalitzi el 2022 i forma part d'una sèrie d'obres de millora als accessos i entorn dels blocs que s'estan duent a terme en diverses comunitats de veïns de Badia.

Publicat el 21.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^