www.badiadelvalles.cat
El Casal de Gent Gran va acollir, divendres, una jornada informativa sobre els refugis climàtics i el servei de teleassistència, adreçada a la gent gran de Badia usuària d'aquest servei. Dues tècniques, de l´Àrea Metropolitana de Barcelona i del servei de teleassistència, van explicar quins són els refugis climàtics a Badia, quina és la seva utilitat i les funcions i possibilitats del servei de teleassistència, l'objectiu del qual és aconseguir que les persones puguin continuar vivint a casa seva tot el temps possible.

Les nombroses persones assistents van conèixer els tres refugis de què disposa Badia: El Parc de les Illes Balears, el Casal de la Gent Gran i la Biblioteca Vicente Aleixandre. Aquests tres equipaments estan oberts a tota la ciutadania de Badia per disposar, a prop de casa, d'un espai amb confort tèrmic en temps en què, cada cop més sovint, hi ha onades de calor degudes a l'escalfament global del planeta. Pots consultar més informació sobre els refugis climàtics de Badia en aquesta notícia.

També es van detallar les característiques del servei de teleassistència, que permet contactar immediatament, les 24 hores del dia, cada dia de l'any, amb un servei en cas que s'hagi produït una incidència, com una caiguda a la llar.

A la presentació va assistir el regidor de Gent Gran, Antonio García.

Publicat el 25.07.2022