Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obertes les inscripcions al nou curset Aqualudic, per a infants de 3 a 9 anys
Obertes les inscripcions al nou curset Aqualudic, per a infants de 3 a 9 anys
El Servei d'Esports ha obert el període d'inscripcions al nou curset Aqualudic, per a infants d'entre 3 i 9 anys. El curs, que es farà dos dies a la setmana, dilluns i dimecres, o dimarts i dijous, del 5 al 30 de setembre, tindrà lloc a la piscina petita del Complex Esportiu, on es faran jocs amb monitor per millorar l'adaptació dels infants al medi aquàtic mitjançant activitats lúdiques.

Aquest curs aporta un nou recurs als pares i les mares, tenint en compte que el cicle lectiu s'avança aquest any. A més, fomenta l'adaptació dels infants, de cara als cursets de natació que començaran l'octubre.

Les inscripcions, amb un preu de 14,40 euros per infant, estaran obertes fins a l'inici del curs o fins que es completi el nombre de places de l'activitat. Pots fer la inscripció a la recepció del Complex Esportiu.

Curset Aqualudic

Publicat el 28.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^