Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament habilitarà totes les partides necessàries per pal·liar els efectes del coronavirus
Ajuntament de Badia del Vallès
L'Ajuntament de Badia del Vallès habilitarà i dedicarà totes les partides necessàries del pressupost municipal per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus Covid-19 sobre la ciutadania, ja que la seva prioritat absoluta és cobrir les necessitats bàsiques de la població. Per això, realitzarà totes les modificacions en el pressupost que calguin per donar resposta a aquesta situació.

Des de l'Ajuntament es vol destacar que estem davant d'una crisi dinàmica, que té un gran nombre d'implicacions sanitàries, econòmiques i socials que es faran plenament evidents en el futur. Per això, a hores d'ara, encara no es pot quantificar i preveure la seva magnitud total.

L'Ajuntament vol subratllar que, des de l'inici d'aquesta crisi, està dedicant, i ho seguirà fent, tots els esforços i els recursos al seu abast, així com tota la col·laboració que pugui aconseguir d'altres administracions, per fer front a les implicacions sanitàries, econòmiques i socials generades per aquesta malaltia.

Publicat el 02.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^