www.badiadelvalles.cat
La campanya “Regala Badia. Al Nadal, comerç local”, de l'Associació de Comerciants de Badia, s'inicia avui, amb pancartes a la ciutat, una guia de comerços, un vídeo promocional i la col·locació de vinils identificadors davant l'entrada dels establiments.

Aquesta tarda, la presidenta de l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès, Sílvia Nicolau, s'ha reunit amb l'alcaldessa, Eva Menor, per donar inici a la campanya. En la foto, sostenen a les seves mans un dels vinils que s'estan col·locant davant les portes dels comerços de Badia.

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu reivindicar i promocionar el valor que aporta el comerç de proximitat.

Materials per promocionar el comerç local

L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès, amb la col·laboració de Nerta Dinamització, ha creat recursos gràfics i materials —guia comercial de Badia, vinils adhesius, pancartes i un vídeo, així com material específic per a la difusió a través de les xarxes socials, tant de l'entitat com municipals— que es distribuiran durant els dies vinents.

La campanya és un pas més per donar suport al comerç local en un any en què la situació sanitària ha redefinit els hàbits de compra. L'acció també suposa una aposta per les persones, la ciutat i el seu teixit comercial.

Publicat el 30.11.2020