Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Apertura al trànsit de l'entorn del Mercat i modificació del sentit de circulació
Distribució de les places d'aparcament del Mercat
Demà, dimecres 26 de gener, a partir de les 8 hores, s'obrirà al trànsit de vehicles l'enton del Mercat i també es podrà estacionar a l'aparcament. Hi haurà un canvi de sentit de circulació: el carrer La Manxa passarà a ser de sentit únic. Per accedir a l'aparcament del mercat, els vehicles hauran d'entrar per avinguda de Via de la Plata i sortir pel carrer Bètica. Pots veure el sentit de circulació en el plànol adjunt.

Amb aquesta modificació en el sentit de circulació es vol pacificar l'entorn del mercat i fer més segura la circulació de vehicles i de persones a tota la zona del mercat. Un cop finalitzat l'asfaltat i el pintat de tota la zona, els vehicles podran estacionar dins de les places marcades i hauran de respectar en tot moment el sentit de circulació indicat a terra.

Les places de la fotolinera, d'aparcament per a tots els vehicles fins a la seva posada en marxa
Hi ha 4 places d'aparcament pintades de color verd que seran les places de la fotolinera que s'instal·larà pròximament. La fotolinera és una instal·lació que converteix l'energia solar en electricitat mitjançant plaques fotovoltàiques i que recarregarà vehicles elèctrics. Fins a la seva posada en marxa, es permetrà l'aparcament de tot tipus de vehicles. Un cop s'instal·li la pèrgola fotovoltaica i els carregadors, aquestes 4 places estaran reservades per als vehicles amb motor elèctric.

Publicat el 25.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
^