Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Escollits els representants de la ciutadania a la Comissió de Seguiment dels Pressupostos Participatius

Un moment del sorteig dels 12 representants de la ciutadania a la Comissió de SeguimentEn un sorteig celebrat aquest migdia a la Sala de Plens de l'Ajuntament, han estat escollits els 12 membres que representaran la ciutadania en la Comissió de Seguiment del procés dels Pressupostos Participatius. Aquestes 12 persones estaven distribuïdes en diferents grups: dues dones i dos homes d'entre 16 i 35 anys; dues dones i dos homes de 36 a 50 anys i dues dones i dos homes de més de 50 anys. No tots els grups s'han pogut omplir amb la gent que hi havia apuntada, així que els grups que no s'han cobert d'entrada s'han completat triant entre els membres dels altres grups d'edat que no havien sortit escollits.

Finalment, les persones escollides han estat:

- Marta López Sabán
- Bárbara Sánchez Rivilla
- Abel Martín Moreno
- Cristina Mena García
- Montserrat Carbonell Rosell
- José David Marín Méndez
- Roberto Castillo Ureña
- Mª Teresa Rivilla Manjavacas
- Domingo Capitán Leiva
- Adrián Miguel Leal
- Isidoro Sánchez Martínez
- Ángel Muñoz-Loaisa Carnero

La Comissió de Seguiment és un òrgan consultiu i representatiu dels diferents agents del territori implicats en el procés i té com a finalitat supervisar tot el procés de prop, donar-hi legitimitat i transparència, alhora que atorga a la ciutadania i les entitats, la coresponsabilitat en el seu desenvolupament.

A més dels 12 representants de la ciutadania, la Comissió estarà constituïda per una persona representant de cada grup polític amb representació a l'Ajuntament; un/a representat de l'Associació de Veïns/es; una persona representant de la FEC i una de l'Associació de Comerciants.

La primera reunió de la Comissió de Seguiment serà demà dimecres, 21 de setembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Publicat el 20.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^