Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació a la ciutadania del procés de pressupostos participatius 2016

Un moment de la presentació, dilluns passat a l'AuditoriEl passat dia 10 va tenir lloc a l'Auditori Municipal la presentació pública del procés participatiu que ha de permetre la ciutadania decidir el destí de 100.000 euros del pressupost municipal.

La presentació va anar a càrrec de l'alcaldessa, Eva Menor, que va parlar de les polítiques participatives que es duen a terme a la nostra ciutat i va explicar per què s'ha decidit endegar un procés de pressupostos participatius a Badia del Vallès. També va parlar el regidor de Participació, Josep Martínez, que es va centrar més concretament en aquesta primera edició dels pressupostos participatius. Va informar dels terminis per presentar propostes, de les dates de celebració dels tallers de participació oberts a tota la ciutadania i, també, de l'existència i funcions de la Comissió de Seguiment del procés, entre d'altres.

A continuació, va parlar l'experta en processos participatius Obdúlia Domínguez que va relatar diferents processos de participació en municipis propers, com els casos de Castellar del Vallès, Sant Cugat o, ja fora de la comarca, Vic.

Finalment, es va obrir un torn de paraules per a la ciutadania assistent a l'acte.

Us podeu descarregar el díptic amb la informació i el full de propostes que també haureu rebut a casa.

Publicat el 13.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^