Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença el termini de presentació de propostes per als pressupostos participatius

Portada pressupostos participatiusDilluns vinent s'obre el període per presentar les propostes de millora urbanística que han de ser incloses a la partida destinada als pressupostos participatius d'enguany.

Per fer les seves propostes, la ciutadania ha de lliurar una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i adjuntar-hi el full de propostes (que s'ha rebut a les cases inclòs en un díptic) amb tots els apartats omplerts. En cas de no disposar del full o necessitar més espai, a l'OAC hi haurà més exemplars.

Alguns criteris que han de complir les propostes per poder ser votades són:

- tenir visió de ciutat i generar impacte en el conjunt del municipi
- ser de competència municipal
- ser realitzables tècnicament i viables econòmicament. En aquest sentit, es pot consultar un llistat de preus orientatius de diferents elements d'obra (extrets de la base de dades de l'Institut de Tecnologia de la Construcció, l'ITeC).
- respectar el marc jurídic i legal existent
- ser sostenibles sense generar dependència dels futurs pressupostos ni contribucions especials
- ser inclusives socialment
- ser d'interès general de la ciutadania

Els requisits per poder presentar una proposta són: ser major de 16 anys i estar empadronat/ada a Badia del Vallès. Només es podrà presentar una proposta per persona.

Per a més informació, podeu consultar el web de l'Ajuntament (a l'apartat de Pressupostos participatius) o assistir als tallers que es faran per confeccionar propostes de manera conjunta. Aquests tallers tindran lloc el dia 27 d'octubre al matí (de 10 h a 12 h) i el 2 de novembre a la tarda (de 18.30 h a 20.30 h), a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

El termini de presentació de propostes, que començarà dilluns 24 d'octubre, finalitzarà el dimarts 8 de novembre.

Publicat el 21.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^