Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja es coneixen les propostes que la ciutadania podrà votar en el procés de pressupostos participatius

Portada pressupostos participatiusFinalment, seran 8 les propostes en matèria de millora de l'espai públic que la ciutadania podrà votar en el marc del procés de pressupostos participatius que s'està duent a terme a Badia del Vallès. Les votacions tindran lloc entre el dilluns 27 de març i el dimecres 5 d'abril (ambdós inclosos). Per participar-hi, només caldrà omplir una butlleta que la ciutadania rebrà a casa i que també es podrà trobar als llocs de votació, i dipositar-la en una de les urnes instal·lades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), al Complex Esportiu o a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Cada persona podrà votar una o dues propostes que sumin un màxim de 100.000 euros (les butlletes que tinguin més de dues opcions marcades o que excedeixin el pressupost, quedaran invalidades).

Les persones interessades a conèixer les propostes més en profunditat podran assistir a la sessió de presentació que tindrà lloc el 28 de març, a les 18.30 h, a la biblioteca.

Durant el període de recollida de les propostes se'n van presentar un total de 20, 3 de les quals estaven repetides i es van unificar. Així doncs, de les 18 propostes que van quedar – i que van passar a la fase d'estudi-, 7 no complien els criteris establers al Reglament de bases per a l'elaboració de propostes, 2 eren inviables tècnicament i 1 excedia el pressupost disponible.

Recordem que, entre els criteris que havien de complir les propostes hi havia: ser de competència municipal, ser viables tècnica i econòmicament o ser inclusives, sostenibles i d'interès general per a la ciutadania.

Finalment, les vuit propostes que van passar de manera satisfactòria la fase d'avaluació, i que podran ser votades per la ciutadania són:

- Eliminar de 10 barreres arquitectòniques als passos de vianants.
- Canviar el paviment de la plaça de l'Ajuntament i eliminar-ne la font.
- Eixamplar 2 metres la vorera de l'av. de la Mediterrània, entre els núm. 18 i 24
- Condicionar el camí que va des de darrera de la Deixalleria fins a l'av. de la Via de la Plata.
- Ruta circular per passejar al voltant de Badia, amb màquines biosaludables que afavoreixin l'exercici a l'aire lliure.
- Reparar i condicionar dels jardins i parc infantil al c. de Saragossa, núm. 6.
- Instal·lar de 10 pàrquings de motos de 6 places cadascun en diferents localitzacions de la ciutat.
- Afegir i renovar la terra dels parterres que ho necessitin.

Els primers pressupostos participatius a Badia del Vallès, endegats a l'octubre del 2016, han de permetre la ciutadania (de més de 10 anys) escollir quin o quins projectes es duran a terme amb els 100.000 euros del pressupost destinats a aquest objectiu.

Cartell votació Pressupostos participatius

Publicat el 21.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^