www.badiadelvalles.cat
  • Càrrec
    Cap de Gabinet de l'Alcaldia
    Dependència
    Alcaldia
    Requisits
    Posseir titulació superior corresponent a l'exigida per a l'accés al grup funcionarial A-1
    Retribucions brutes mensuals
    3537,89 €
    Jornada
    Plena dedicació
    Àmbits de competència
    Tota l'organització
    Atribucions i funcions bàsiques
    • Establir, sota la supervisió de l'equip de govern, la política de personal i econòmica de l'organització administrativa, així com l'organització de les diferents àrees funcionals.
    • Dissenyar les estratègies i procediments en matèria de gestió dels àmbits funcionals de l'organització l'Ajuntament, a partir de les directrius i programes polítics de l'equip de govern.
    • Plantejar, impulsar i supervisar els objectius a curt, mig i llarg termini per als diferents àmbits funcionals de l'organització.
    • Assessorar l'estament polític per a la concreció de les directrius i polítiques a desenvolupar, procurant un sentit global de l'actuació de l'organització amb els seus recursos humans i econòmics.
    • Coordinar l'execució de les directrius i polítiques programades en els diferents àmbits funcionals, determinant prioritats i, amb els corresponents responsables, analitzar els impactes resultants de la consecució dels diferents objectius establerts.
    • Actuar d'interlocutor entre l'organització política i l'organització administrativa per a la direcció, orientació i seguiment de l'execució de les actuacions municipals, rebent i transmetent la informació dels resultats que es van assolint així com les incidències i/o observacions que es produeixin en l'organització administrativa i/o política.

    Currículum

    Nascuda l'any 1972. Està Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomada universitària del postgrau en Gestió gerencial local per la Universitat Rovira i Virgili.

    Quant a l'experiència laboral, a l'àmbit privat, ha treballat de formadora al Centre d'estudis FOREM i d'advocada a la Unió General de Treballadors, entre els anys 1996 i 2009.

    A partir de l'any 2009 va començar a treballar en aquest Ajuntament, primer com a  Directora de l'àrea de governació i serveis centrals RRHH i després com a Directora de recursos humans.

    També ha realitzat diversos cursos i participat en seminaris.

Publicat el 25.07.2019