Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Organigrama tècnic

L'Ajuntament de Badia del Vallès s'estructura administrativament en 5 grans àrees:

Àrea de Presidència, planificació estratègica i regeneració urbana, integrada pels serveis de planificació urbanística, regeneració urbana, orficina de rehabilitació d'habitatges, planificació pressupostària, avaluació de polítiques públiques, comunicació i premsa, transparència i bon govern, administració electrònica, protecció de dades, oficina d'atenció ciutadana, oficina municipal d'informació al consumidor, marca ciutat i seguretat ciutadana.

Àrea de Serveis Centrals, integrada pels serveis d'hisenda, gestió del patrimoni i locals, compres, contractació i serveis jurídics, recursos humans i prevenció de riscos laborals, informàtica i noves tecnologies i serveis generals.

Àrea de Ciutadania i drets civils, integrada pels serveis de participació ciutadana, ciutadania, acció comunitària inclusiva, LGTBIQ+, convivència i civisme, relacions amb la comunitat i regidories de districte, protecció d'animals, esports, feminisme i cultura.

Àrea d'Entorn urbà i dret a la ciutat, integrada pels serveis d'obra pública, serveis i manteniment, transports i mobilitat, medi ambient, parcs i jardins, salut ambiental, promoció econòmica i comerç, via pública i sostenibilitat i estalvi energètic.

Àrea de Promoció social i acompanyament educatiu, integrada pels serveis de joventut i adolescència, infància, petita infància i família, cooperació, inserció laboral i ocupació, benestar social, salut i hàbits saludables, habitatge, gent gran i dependència i educació.

^