Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Les tinences d'Alcaldia

Són  òrgans  unipersonals,  nomenats  i  cessats  lliurement  per  l'alcaldessa d'entre els membres de la Junta de Govern. El seu número no podrà excedir el dels membres d'aquesta i en la resolució de designació (resolució 2020/0940, de 25 de setembre) s'establirà un ordre de prelació entre ells, per substituir, en cas d'absència, vacant o malaltia, l'alcaldessa.

Actualment, son les següents:

  • Tinent d'alcaldessa primer, sr. Rafael Moya Camarón, amb les funcions de coordinació de l'Àrea de Dret a la Ciutat i Agenda Urbana. Per conèixer les regidories que delegades, cliqueu aquí.
  • Tinenta d'alcaldessa segona, sra. Montserrat Jiménez Molina, amb les funcions de coordinació de l'Àrea de Serveis centrals. Per conèixer les regidories que delegades, cliqueu aquí.
  • Tinent d'alcaldessa tercer, sr. Josep Martínez Valencia, amb les funcions de coordinació de l'Àrea d'Acció Comunitària i Inclusiva. Per conèixer les regidories que delegades, cliqueu aquí.
  • Tinenta d'alcaldessa quarta, sra. Mª Encarnación Rodrigo Morales. Per conèixer les regidories que delegades, cliqueu aquí.
  • Tinent d'alcaldessa cinquè. sr. Iván Sanz Pérez. Per conèixer les regidories que delegades, cliqueu aquí.
^