www.badiadelvalles.cat

Badia del Vallès celebra la XV edició de la Festa de la Llengua Materna fins al 29 de febrer. La temàtica central d'aquesta edició és la interculturalitat i la identitat plural, i totes les activitats estan projectades per destacar la riquesa intercultural de Badia.

Les activitats han començat amb l'exposició itinerant del Consell Comarcal del Vallès Occidental Viatge a Tatinutropo, que vol combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat. Fins al 29 de febrer, estarà a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

La Biblioteca també albergarà, del 19 al 29 de febrer, l'exposició L'arbre de les llengües de Badia, a càrrec dels infants de #Hihaviaunavegada.

El 20 de febrer, el Club de Lectura Fàcil tractarà L'aigua del Rif, a les 16.30 hores, a la Biblioteca.

El 20 i el 21 de febrer, a la Biblioteca, pots venir i escriure al vidre de la Biblioteca una frase en la teva llengua. Fes visible la riquesa cultural de Badia!

El 22 de febrer, a les 18 hores, tindrà lloc a la Biblioteca l'acte central del Dia Internacional de la Llengua Materna, amb la xerrada de l'escriptora Laila Karrouch, autora del llibre Que Al·là em perdoni. Hi haurà llibres a la venda a la Biblioteca.

Els actes de la XV edició de la Festa de la Llengua Materna es tancaran amb l'activitat per a infants d'1 a 5 anys Va de contes: Tres contes al món, a càrrec de Rah-Mon Roma, a la Biblioteca de Badia, a les 18 hores.

Pots consultar totes les activitats en el cartell adjunt.

Cartell de l'activitat

Publicat el 14.02.2024