Procés participatiu a les escoles per a la Festa Major 2017El Servei d’Infància de l'Ajuntament està duent a terme sessions participatives a les escoles amb tot l’alumnat de 5è i 6è, per presentar propostes sobre la Festa Major d’enguany.

Perill d'incendiRecordem que entre el 15 de març i el 15 d’octubre està totalment prohibit realitzar qualsevol activitat amb risc d’incendi forestal, recollida en la normativa sectorial, en els terrenys forestals i en la franja dels 500 m que els envolta.

Sessió del Consell dels Infants del 10 de marçEl proper divendres 7 d’abril, a les 17 h, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà el primer plenari del Consell dels Infants.

embornalsLes feines tindran lloc entre el 27 i el 30 de març i estan incloses en la campanya semestral que es realitza a la nostra ciutat amb l’objectiu d’eliminar la brutícia, les fulles i altres deixalles que s’acumulen en l’interior d’aquests elements i que dificulten la recollida d’aigua els dies de pluja.

Cursos de català per a persones adultesEl Servei Local de Català de Badia del Vallès (SLC) obre un període de matrícula per als cursos presencials orals, escrits i a distància, que es faran el proper trimestre, març-juny de 2017.

Preinscripció a l'ensenyament públic 2017-2018El període de preinscripció a l’ensenyament públic per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria a les escoles i instituts de Badia del Vallès comença demà, 23 de març, i finalitzarà el 4 d’abril. Tota la informació que necessiteu (formulari d’inscripció, presentació telemàtica, calendari, documentació que s’ha d’aportar, etc.) la podeu trobar en aquest enllaç del Departament d’Ensenyament.

Portada pressupostos participatiusFinalment, seran 8 les propostes en matèria de millora de l’espai públic que la ciutadania podrà votar en el marc del procés de pressupostos participatius que s’està duent a terme a Badia del Vallès. Les votacions tindran lloc entre el dilluns 27 de març i el dimecres 5 d’abril (ambdós inclosos).

Anteriors Següentsbanner línea verdaTràmits on-lineFactura electrònicaAvis alerta seu electronicaPerfil del contractant
Anteriors SegüentsModificació puntual del PLÀ GENERAL METROPOLITÀ al front del Riu SecModificacio de la Llei de creació del municipibanner Associació comerciantsWIFI - Tota la informacióDepartament d'Informàtica - Soporte Remoto
Anteriors Següentsbanner blog salutBanner BustiaBonificacions Transport PublicProblemes per pagar la hipotecaobservatori habitatge
Anteriors Següentsxarxa serveis locals habitatgeBorsa de Lloguer AssequibleCultivem l´educació a Badia del Vallèsblog ErafBanner blog voluntariat
Anteriors Següentsbanner pressupostos participatius 2016bàner cursos catalàbanner educaEntornBaner Infància Respon 116 111
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLÈS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallès
Telèfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net