www.badiadelvalles.cat

Cartell del Dia Mundial de la Poesia 2015 a Badia del VallèsLa Unesco va declarar el dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades, celebra durant aquesta setmana una gran festa de la paraula i les lletres, i fomenta tot un seguit d'iniciatives, presencials i a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana.

El Servei Local de Català de Badia del Vallès i la Biblioteca Vicente Aleixandre, amb la col·laboració de l'Ajuntament i diferents organismes i entitats de Badia, organitzen un seguit d'activitats per omplir la nostra població de poesia, demà dijous, 19 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

Al matí, a les 10 h i fins les 13 h, a la plaça de les Entitats (davant del Casal Cívic), s'iniciarà la III Marató de Poesia de Popular, que inaugurarà l'alcaldessa i amb la participació de les escoles La Sardana i La Muñeira, l'alumnat dels cursos de català per a persones adultes, la Fundació Tallers Catalunya i tothom que vulgui participar-hi amb els seus poemes o amb els que els facilitaran els organitzadors.

A la tarda, la Marató continuarà, a les 17.30 h i fins la cloenda a les 19 h, davant de la Biblioteca Vicente Aleixandre. Hi participaran els infants del projecte LECXIT de les escoles de Badia, alumnat dels cursos de català, entitats badienques i tothom que vulgui llegir poemes propis, escollits o els que els facilitaran des de l'organització, en homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d'Efak, autors que es commemoren amb motiu del seu any literari.

A la Biblioteca, es podrà visitar l'exposició L'estenedor de la poesia, que inclou poemes d'autors badiencs, poemes dels autors homenatjats i els rodolins i poemes dels participants del projecte LECXIT de Badia del Vallès.

GALERIA DE FOTOS

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va donar el tret de sortida a la 3a Marató de Poesia  L'alcaldessa de Badia, Eva Menor  Alumnes dels cursos de català del SLC també van llegir poemes  Alumnes dels cursos de català del SLC també van llegir poemes

Alumnes dels cursos de català del SLC també van llegir poemes  La Fundació Tallers també va posar el seu granet de sorra a la celebració  L'estenedor de la poesia i l'aparador cultural, a la Biblioteca  Els infants van participar a la Marató de Poesia a la tarda

Els infants van participar a la Marató de Poesia a la tarda  A la tarda la Marató de Poesia es va traslladar a la porta de la Biblioteca Vicente Aleixandre  A la tarda la Marató de Poesia es va traslladar a la porta de la Biblioteca Vicente Aleixandre

Publicat el 18.03.2015