www.badiadelvalles.cat

Foto cedida per INS Badia del VallèsL'alumne de l'INS Badia del Vallès Robert Lara ha guanyat el primer premi del campionat CatSkills de Catalunya en l'especialitat de Disseny de pàgines web, competició que va tenir lloc a l'IES Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat. Robert Lara ha estat reconegut com el millor alumne de Catalunya desenvolupant pàgines web, amb 85 punts.

La Direcció General de Formació Professional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya organitza el Campionat de Catalunya de Formació Professional CATSKILLS. Aquest té com a objectiu principal la promoció de la formació professional a través  de la participació de l'alumnat en una competició que  afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, així com una experiència personal enriquidora; al mateix temps, el centre educatiu i el professorat que participa en la preparació de l'alumnat pot realitzar un intercanvi d'experiències i establir xarxes de col·laboració entre els centres i les empreses participants. Aquest campionat se celebra en diferents centres i dates, segons l'especialitat professional. L'INS Badia del Vallès organitzarà a les seves instal·lacions el campionat en l'especialitat d'Instal·lacions elèctriques (amb el patrocini d'Schneider Electric), avui dimarts, 21 de juny (entre les 9 h i les 19 h).

1r premi “Nous professionals”

També el projecte de síntesi “Sistema exclusiu de gestió de recollides i magatzem”, dels alumnes Robert Lara i Javier Álvarez, de l'INS Badia, va guanyar el primer premi Projecte o Pla d'Empresa de cicles formatius de grau superior, en el marc de l'11a edició dels premis Nous Professionals, que es van lliurar el passat dia 16 al Vapor Universitari de Terrassa.

Publicat el 21.06.2016