Una imatge de la competició femeninaEl passat 12 de maig, els equips guanyadors del campionat Cruyff Courts 6vs6 que es va celebrar a Badia del Vallès el passat mes d'abril, van jugar a Terrassa la final regional contra els equips guanyadors del torneig de la ciutat egarenca.

L'equip badienc femení -Football Team Seguidillas- va guanyar la final, victòria que les classifica per jugar la final nacional, que tindrà lloc a Igualada el proper 11 de juny. L'equip masculí, La Segui al Poder, en canvi, va perdre el seu partit.

Recordem que el passat dia 5 d'abril, més d'un centenar d'alumnes de les tres escoles del municipi van prendre part en el Cruyff Courts Campions 6 vs 6, una competició de futbol 6 contra 6 amb equips formats als cursos de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat. Els guanyadors, tant en categoria masculina com femenina, pertanyien a l'escola Las Seguidillas.