www.badiadelvalles.cat

L’Associació TDAH Badia del Vallès, formada per pares i mares d’infants i adolescents amb TDA-TDAH (Trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat) ha instal·lat aquest matí una paradeta informativa a la plaça Major amb motiu del Dia Internacional del TDAH. A l’estand, on s’estaran fins les 15 h, també hi venen manualitats, per tal de recaptar diners per a la seva tasca.

L’associació vol conscienciar la societat badienca sobre aquest trastorn, a més de lluitar pels drets dels seus fills i, també, aclarir dubtes i donar suport a les famílies afectades. L’entitat convida tothom que tingui un fill o filla amb TDAH a posar-s’hi en contacte. Amb aquest objectiu disposen d’un correu electrònic, una pàgina de Facebook i un compte de Twitter.

El 13 de juliol es commemora, de manera oficiosa, el Dia internacional del TDAH, tot i que des del 2012 hi ha en marxa una petició a l’Organització Mundial de la Salut, petició impulsada per la Federación Española de Asociaciones de Ayuda al Déficit de Atención e Hiperactividad (Feaadah), perquè s’instauri, de manera oficial, el 13 de juliol com a Dia Mundial de Sensibilització amb el TDAH.

Dues membres de l'Asociación TDAH Badia del Vallès davant la paradeta instal·lada a la plaça Major

Publicat el 13.07.2017