www.badiadelvalles.cat

Dilluns passat, 6 de novembre, va tenir lloc la inauguració de l´exposició “600 anys de l´arribada del poble gitano a Catalunya”, que va tenir lloc a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Una cinquantena de persones va assistir a l´acte de presentació que va comptar amb la participació del tinent d´Alcaldessa de l´Àrea d´Acompanyament a les Persones,D'esq. a dreta: Manel Carbonell, Ivan Sanz i Juani Torres Ivan Sanz; el tècnic del Pla integral del Poble Gitano, Manel Carbonell, i Juani Torres, representant de l´associació Tumenge Cali.

En el seu discurs, el regidor Ivan Sanz va destacar el paper de l´associació de dones gitanes Tumenge Cali, especialment pel que fa a integració i la inclusió social de la població gitana a la nostra ciutat. Sanz va recordar que la diversitat cultural de Badia és un enriquiment per a la ciutat i que Badia del Vallès segueix apostant per la bona convivència i el coneixement mutu de les cultures presents al seu sí.

Amb aquesta mostra, que es podrà visitar a la biblioteca fins el 15 de novembre, la ciutadania de Badia podrà conèixer la història més profunda d’un poble que sempre ha format part del municipi. “600 anys de l’arribada del poble gitano a Catalunya” és una exposició itinerant que la Generalitat va organitzar amb motiu del sisè centenari d’aquesta efemèride que va tenir lloc el novembre de 2015.

Publicat el 09.11.2017