www.badiadelvalles.cat
L'Associació de Comerciants de Badia presenta el programa d'actuacions que té previst per a 2019, ple d'activitats amb l'objectiu de dinamitzat el comerç de Badia del Vallès.

L'Ajuntament de Badia del Vallès col·labora amb aquest Pla d'Actuacions mitjançant un conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants, amb la intenció de donar suport a les seves iniciatives per aconseguir aquest objectiu, compartit per ambdues parts.

El Pla d'Actuació previst per l'Associació de Comerciants de Badia per al 2019 preveu les accions següents:

PROGRAMA DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ 2019

Botigues al Carrer

Descripció de l'actuació

Els establiments realitzen activitats lúdiques i gratuïtes a les portes dels seus establiments.

Objectius

Dinamitzar la zona comercial, donar a conèixer els establiments i promocionar els productes i els serveis del municipi.

Festa Holly Color

Descripció de l'actuació

Les bosses de pols de la festa es podran adquirir als establiments associats, s'aplicaran descomptes presentant el carnet de compres Holly segellat per diferents establiments associats.

Objectius                         

Participar al programa de Festa Major de la ciutat. Dinamitzar el comerç durant la Festa Major de Badia. Crear sinergies entre els esdeveniments importats  i el comerç del municipi.

Gimcana d'Aparadors

Descripció de l'actuació

Concurs dirigit a la població infantil, per desenvolupar en família. Els establiments incorporen als seus aparadors un objecte què no tingui res a veure a la seva activitat comercial. Mitjançant la butlleta de participació els concursant hauran de trobar al menys el 75% dels objectes intrusos per entrar al sorteig de premis del concurs.

Objectius                         

Crear un joc familiar envers el comerç de la ciutat. Promocionar els establiments, els serveis i els productes del comerç de Badia del Vallès, crear complicitats amb la ciutadania.

Black Friday

Descripció de l'actuació

Creació d'una imatge corporativa de la campanya. Edició dels cartell corporatiu amb la descripció de l'oferta comercial de cada un dels establiments.

Objectius                         

Evitar la fuita de compres del comerç local cap als grans centres comercials.

Campanya de Nadal de Badia del Vallès

Descripció de l'actuació

Des de l'1 de desembre de 2019 al 5 de gener de 2020, els establiments regalaran butlletes als seus clients, un nombre per determinar de butlletes estaran premiades, i aquelles que no ho estiguin podran reutilitzar-se per entrar al sorteig final d'una gran panera de regals.

Objectius                         

Dinamitzar el comerç local, premiar les compres realitzades durant la campanya de Nadal al comerç de Badia, premiar la fidelitat dels clients.

Fira de Nadal de Badia

Descripció de l'actuació

Amb una temàtica encara per decidir, s'organitzarà la Fira de Nadal amb els decorats i l'ambientació en concordança amb el tema escollit. Els establiments podran exposar, vendre o promocionar els seus serveis.

Objectius                         

Promocionar el comerç de proximitat durant la campanya de Nadal. dinamitzar la zona comercial. Crear un esdeveniment important des del comerç.

Xarxes Socials

Descripció de l'actuació

Seguiment de les xarxes socials dels associats i creació de publicacions, esdeveniment, etc. de l'Associació.

Objectius                         

Promocionar el comerç, els productes, els serveis dels establiments associats, així com les campanyes i actuacions de l'Associació de Comerciants.

 

 

Publicat el 24.12.2018