www.badiadelvalles.cat
Badia va sortir al carrer diumenge per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d'Orient, en una cavalcada que va omplir de mÓgia i ilĚlusiˇ els carrers de la ciutat.

Els tres reis van arribar a la tarda del diumenge a la nostra ciutat i van comenšar el seu recorregut des del centre Antonio Machado. La cavalcada va iniciar el seu recorregut per l'avinguda de la Costa Blava, l'avinguda de la Costa Brava, l'avinguda de la MediterrÓnia, va pujar per l'avinguda de la Via de la Plata fins a l'avinguda del CantÓbric, va continuar pel carrer de Saragossa i l'avinguda de Burgos, repartint caramels entre el nombrˇs p˙blic assistent.

Finalment, van aturar-se davant de la plaša Major, on van rebuts per l'alcaldessa, Eva Menor, i regidors de l'Ajuntament. Tot seguit, Ses Majestats els Reis d'Orient, els seus patges i les autoritats van apropar-se als trons que s'havien instalĚlat a la plaša i van saludar el nombrˇs p˙blic que s'havia congregat a la plaša. Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre, de mans de l'alcaldessa, la clau mÓgica de la ciutat, que obre totes les portes de Badia, Finalment, els Reis van saludar els infants i van recollir les cartes d'aquells que les hi van voler lliurar personalment.

L'Ajuntament de Badia del VallŔs vol felicitar totes les persones i entitats que hi van colĚlaborar i vol destacar la gran feina duta a terme per la Policia Local i els membres de Protecciˇ Civil per assegurar l'ordre i la seguretat durant l'esdeveniment.

Publicat el 07.01.2020