www.badiadelvalles.cat
Badia va sortir al carrer diumenge per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d'Orient, en una cavalcada que va omplir de màgia i il·lusió els carrers de la ciutat.

Els tres reis van arribar a la tarda del diumenge a la nostra ciutat i van començar el seu recorregut des del centre Antonio Machado. La cavalcada va iniciar el seu recorregut per l'avinguda de la Costa Blava, l'avinguda de la Costa Brava, l'avinguda de la Mediterrània, va pujar per l'avinguda de la Via de la Plata fins a l'avinguda del Cantàbric, va continuar pel carrer de Saragossa i l'avinguda de Burgos, repartint caramels entre el nombrós públic assistent.

Finalment, van aturar-se davant de la plaça Major, on van rebuts per l'alcaldessa, Eva Menor, i regidors de l'Ajuntament. Tot seguit, Ses Majestats els Reis d'Orient, els seus patges i les autoritats van apropar-se als trons que s'havien instal·lat a la plaça i van saludar el nombrós públic que s'havia congregat a la plaça. Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre, de mans de l'alcaldessa, la clau màgica de la ciutat, que obre totes les portes de Badia, Finalment, els Reis van saludar els infants i van recollir les cartes d'aquells que les hi van voler lliurar personalment.

L'Ajuntament de Badia del Vallès vol felicitar totes les persones i entitats que hi van col·laborar i vol destacar la gran feina duta a terme per la Policia Local i els membres de Protecció Civil per assegurar l'ordre i la seguretat durant l'esdeveniment.

Publicat el 07.01.2020