www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha dut a terme una sèrie d'actuacions per aplicar al municipi les mesures indicades a la resolució de la Generalitat per fer front a la pandèmia de la COVID-19, entre les quals destaquen la modificació del sentit en els accessos al Mercat Municipal i la senyalització i tancament d'espais.

A continuació, detallem algunes d'aquestes accions.

Accessos de sentit únic al Mercat Municipal

Seguint l'obligació fixada per part de la Generalitat definir “circuits i fluxos de mobilitat regulats” als establiments de més de 400 metres quadrats, els accessos al Mercat Municipal són, des d'avui, d'un únic sentit, amb les quatre portes obertes, dues portes d'entrada i dues de sortida: les que donen accés a la plaça de l'Ajuntament seran d'entrada al mercat, i seran de sortida les que donen a l'aparcament del mercat i a Av. de Via de la Plata-Complex Esportiu.

El Complex Esportiu, sense modificacions

La resolució fixa l'aforament màxim a les instal·lacions esportives en un 50%. Com que el Complex Esportiu està mantenint el límit d'aforament al 33%, aquesta resolució no afecta el seu funcionament.

Pista de petanca d'Illes Balears, tancada

S'ha precintat la pista de petanca situada a Illes Balears, i les porteries de la pista adjacent perquè no es pot controlar l'aforament màxim.

Parcs i jardins, tancats a partir de les 20 hores

Protecció Civil està senyalitzant els parcs i jardins de Badia amb els cartells que indiquen que no es poden fer servir aquests espais a partir de les 20 hores.

Tancat un bar per no complir amb la nova normativa

La Policia Local ha efectuat el tancament al públic d'un bar de Badia del Vallès que no estava complint amb les limitacions fixades per la resolució i que prohibeixen la distribució de menjars i begudes per consumir al local.

Publicat el 16.10.2020