www.badiadelvalles.cat
Aquest migdia ha tingut lloc una reuniˇ del ComitŔ de Coordinaciˇ de l'Ajuntament per donar resposta a les noves mesures aplicades per la Generalitat de Catalunya a conseqŘŔncia de la situaciˇ de pandŔmia.

A la reuniˇ, presidida per l'alcaldessa, Eva Menor, les diferents Órees i serveis de l'Ajuntament han explicat les necessitats i afectacions al servei derivades de les mesures aplicades des d'avui i s'han posat en com˙ les accions per prioritzar el servei a la ciutadania, tot i les limitacions.

Potenciaciˇ de l'atenciˇ telef˛nica i crida a la ciutadania a no fer trÓmits presencials
En aquest sentit, Eva Menor ha demanat l'increment de l'atenciˇ telef˛nica per part de tots els serveis per atendre les necessitats i dubtes de la poblaciˇ, que es vehicularan mitjanšant l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana (OAC), que reforšarÓ els seus efectius.

S'ha recordat que cal insistir a la ciutadania que, per la seguretat de tothom, no faci gestions presencials si pot realitzar els trÓmits telef˛nicament o mitjanšant la seu electr˛nica de l'Ajuntament. Recordem que el telŔfon de l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana Ús el 93 693 33 00.

Control del consum de menjar i begudes a la via p˙blica
TambÚ s'ha donat trasllat a la Policia Local de controlar prioritÓriament els entorns dels establiments de restauraciˇ per assegurar que no es fa consum de begudes o de menjar a la via p˙blica.

Tancament dels equipaments esportius
A la reuniˇ s'ha informat sobre el tancament dels equipaments esportius municipals, seguint les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya, i de l'inici dels trÓmits per a la devoluciˇ dels imports corresponents als dies en els quals els equipaments no puguin oferir servei.

S'ha tractat les necessitats de connectivitat dels centres d'ensenyament de la poblaciˇ, en cas que hagin d'iniciar classes no presencials a l'educaciˇ secundÓria.

Extremar les mesures d'autoprotecciˇ
Recordem que, per l'increment de casos de COVID-19, cal extremar les precaucions (˙s de mascareta tapant nas i boca, manteniment de la distÓncia de seguretat, rentat freqŘent de mans) i evitar qualsevol desplašament que no sigui imprescindible.

Publicat el 30.10.2020