www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia i Creu Roja, amb la col·laboració de 'la Caixa', han realitzat la campanya de lliurament de joguines perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal. Enguany el lliurament s'ha fet, per primer cop, en format 'botiga', al Casal de Joves, on les famílies han pogut triar les joguines.

Mig miler d'infants de Badia gaudiran de la seva joguina gràcies a aquesta iniciativa. Les famílies que han participat són derivades pels serveis socials de l'Ajuntament, a més dels projectes propis que desplega Creu Roja.

Les joguines segueixen el model que promou la campanya ‘La joguina educativa’, la qual aposta per joguines no sexistes ni bèl·liques. Aquestes també hauran de ser noves, per defensar la igualtat i la dignificació de tots els infants.

Desenes d'empreses i entitats també se sumen cada any a la recollida, ja sigui a través dels seus treballadors o organitzant iniciatives de tota mena. Precisament, l'Obra social “La Caixa” aporta un any més la seva col·laboració a la campanya mitjançant un donatiu econòmic.  

Participació del voluntariat
El voluntariat de Creu Roja Sabadell ha estat un any més indispensable perquè la campanya sigui una realitat. Una setantena de voluntaris de la institució han decidit sumar-se ja a la campanya. Les tasques dels voluntaris van des de la recepció o classificació de joguines, fins a la seva entrega a les famílies beneficiàries.    

Publicat el 30.12.2020