www.badiadelvalles.cat
S'han exhaurit totes les entrades anticipades per a la visita dels Reis d'Orient a l'Auditori, demà, 5 de gener, tot i haver ampliat l'horari durant el matí. Si tens l'entrada per a la teva unitat familiar, és molt important seguir les indicacions que expliquem a continuació.

Els Reis d'Orient seran demà, de 12 a 14 hores i de 15 a 22 hores, per trobar-se amb els infants de la població i recollir les seves cartes. Per garantir la seguretat, cada unitat familiar, d'un màxim de 6 persones (d'elles, màxim 2 adults), ha de disposar de la seva entrada anticipada per accedir-hi, amb una franja horària predefinida d'una durada de 15 minuts. Durant l'estada, podreu deixar la vostra carta a la Bústia Reial, fer-vos una foto amb Ses Majestats i emportar-vos una bosseta de caramels.

  • Si us plau, seguiu en tot moment les indicacions, per a la seguretat de totes les persones:
  • Sigueu puntuals, no vingueu abans ni després de l'hora que heu reservat.
  • L'aforament màxim simultani dins de l'Auditori serà de 4 famílies.
  • Porteu sempre mascareta.
  • Mantingueu les distàncies marcades a la cua i seguiu en tot moment les indicacions del personal de l'Ajuntament.

Si heu fet una reserva i la voleu anul·lar, si us plau envieu un correu electrònic a mahugogn@badiadelvalles.net o truqueu al 692 68 06 29, indicant el nom i hora de la reserva, per poder alliberar-la i donar l'oportunitat a una altra família.

Cartell de l'activitat

Publicat el 04.01.2021