www.badiadelvalles.cat
Dissabte 7 de maig Badia va viure un emotiu homenatge a Gonzalo Colomera, gran impulsor de la música a Badia com a responsable de l'AIGMB. Al Casal de Joves, Els grups Black Star, Rippers, Angelical Yell i Misery el van honorar amb música, i la seva dona i presidenta de l'AIGMB, Adriana Agredano, i l'alcaldessa, Eva Menor, van reconèixer la seva feina i qualitat humana amb dues intervencions plenes d'emoció.

La bateria de Gonzalo presidia l'escenari, evidenciant la seva absència, però també la empremta que ha deixat a les generacions de músics i músiques que ha format als bucs d'assaig del Casal de Joves. Al pati del Casal, les caricatures de l'artista local Carlos Gambarte també donaven fe de la seva feina i de les persones que han passat durant aquests anys per l'Escola de Música de l'AIGMB.

Les actuacions van començar amb Black Star, que van oferir grans versions de cançons de The Beatles, Led Zeppelin, Neil Young, i Lenny Kravitz, entre altres. Van iniciar el concert amb el seu antic cantant, per després donar pas al vocalista actual.

Rippers van centrar el seu repertori en Judas Priest. El seu cantant també va voler recordar la figura de Gonzalo Colomera i van oferir una actuació plena d'energia i amb un gran nivell interpretatiu.

Angelical Yell van ser la sorpresa de la nit. Era el primer concert de la seva vocalista, Eva, que feia contrastar la seva veu de soprano amb els càntics guturals de la vocalista convidada, Noelia. El grup va oferir un gran concert, tot i comptar amb un repertori petit que els va fer repetir algun tema per omplir la seva franja d'actuació. També va ser una gran sorpresa la participació de Paula, una nena que va demostrar un gran domini escènic, tot i la seva curta edat, i que va evidenciar que portava la música a la sang, ballant, cantant i fins i tot fent headbanging.

Finalment, Misery, un dels grups històrics de Badia, van homenatjar el seu llegat musical amb una actuació en què van superar problemes tècnics a força de convicció i amor per la música.

El públic assistent va gaudir d'un gran festival, ple de vitalitat i música, la millor manera de retre homenatge a Gonzalo Colomera, en una vetllada que ja ha esdevingut part de la història musical de Badia del Vallès.

Publicat el 10.05.2022