www.badiadelvalles.cat
El jove tirador Chus Oviedo, de Badia del Vallčs i integrant del Club de Tir Sabadell, participa en la Copa del Món Júnior de Tir, que s'inicia avui a la localitat alemanya de Shul, com a integrant de la delegació de la Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic. Oviedo competirŕ en tres categories: individual, equips i equips mixtos.

Chus Oviedo estŕ protagonitzant una gran trajectňria en la disciplina de tir esportiu, a la qual es dedica des de fa uns cinc anys. Ha participat en grans tornejos internacionals i ha aconseguit čxits com la medalla d'or en mixtos júniors de carabina de 10 metres aire, plata per equips i bronze individual en el darrer Campionat Europeu de Croŕcia, i tercer per equips i quart classificat en categoria individual en el mundial de Lima. També va obtenir el rčcord d'Espanya júnior en la seva participació en la Copa del Món de Tir a l'Índia.

Li desitgem tota la sort en aquesta competició, una nova oportunitat per demostrar la seva gran evolució en aquest esport olímpic.

Publicat el 10.05.2022