www.badiadelvalles.cat
Durant aquest matí es talla el trànsit de vehicles a Av. de la Via de la Plata, sentit nord, per la descàrrega de les plaques fotovoltaiques que s'instal·laran al Complex Esportiu. S'ha habilitat un pas de vianants específic perquè les persones sòcies del Complex puguin accedir a la instal·lació amb normalitat. Es preveu que es reobri el carrer al trànsit en el decurs d'aquesta tarda.

A banda de la substitució integral de la coberta del pavelló, per solucionar definitivament els problemes de filtració d'aigua a la pista esportiva els dies de pluja, les obres de millora de la instal·lació contemplen la substitució dels paraments verticals de vidre pavès i la instal·lació de 136 plaques fotovoltaiques. El tall de trànsit d'avui és necessari per poder descarregar aquestes plaques, que aportaran el 70% del consum elèctric de l'equipament durant les hores de sol, amb una potència total de 60 kW.

La instal·lació comptarà amb un inversor que convertirà el corrent continu generat per les plaques solars a corrent altern que serà injectat a la xarxa elèctrica del Complex i, d'aquesta manera, farà la instal·lació molt més sostenible mediambientalment.

Publicat el 21.06.2022