www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament va organitzar ahir a la tarda una trobada informativa amb els ve´ns i les ve´nes de les comunitats d'av. de Burgos, 30 i 32, per explicar el projecte de remodelaciˇ de la part posterior de les seves comunitats i de l'espai p˙blic adjacent. A la reuniˇ, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va indicar que, amb les obres, es delimitarÓ amb un mur la zona corresponent a les comunitats, s'ampliarÓ la vorera i es millorarÓ l'accessibilitat reduint el pendent de la rampa.

Aquestes obres volen donar resposta a les peticions dels ve´ns per tancar la part posterior de les seves comunitats, que es farÓ amb un mur d'obra vista i amb tubs metÓlĚlics a la part superior, seguint l'estŔtica dels altres murs de la ciutat. A mÚs, es doblarÓ l'amplada de la vorera i es perllongarÓ la rampa per aconseguir disminuir el seu pendent i aixÝ facilitar els desplašaments a les persones amb mobilitat redu´da.

L'alcaldessa, juntament amb regidors i regidores de la Corporaciˇ i els equips tŔcnics de l┤Órea d'Entorn UrbÓ i Dret a la Ciutat, van respondre les preguntes i dubtes dels ve´ns i ve´nes que es van apropar per conŔixer el projecte.

La intervenciˇ, amb un pressupost d'uns 57.000 euros, estÓ prevista fer-la abans que finalitzi el 2022 i forma part d'una sŔrie d'obres de millora als accessos i entorn dels blocs que s'estan duent a terme en diverses comunitats de ve´ns de Badia.

Publicat el 21.07.2022