www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament de Badia del Vallès, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, va instal·lar el passat mes de juliol 6 mupis, o expositors a diferents punts del territori on hi ha molt pas de vianants, per donar més visibilitat als comerços del municipi. Els mupis tenen dues cares: Una mostra els diferents comerços del territori en el mapa del municipi i l'altra vol donar l'opció als comerciants perquè la utilitzin per promocionar els seus comerços i també es posa a disposició dels diferents serveis municipals perquè anunciïn les seves actuacions.

Amb aquests expositors, l'Ajuntament compleix amb el previst al pla de dinamització comercial aprovat pel ple de la Corporació i prorrogat el dia 27 de juliol de 2022, sobre la millora de la senyalització comercial, i ofereix la possibilitat als comerços perquè disposin d'un espai per fer difusió dels seus negocis, donant a conèixer els seus productes, les seves promocions i els serveis que ofereixen als seus clients.

El servei de Promoció Econòmica i Comerç té, entre les seves finalitats, col·laborar amb el comerç local per ajudar a impulsar els seus negocis i, per això organitza al llarg de l'any diferents actuacions de dinamització com són les campanyes de promoció comercial.

En tant que aquests expositors es troben ubicats a l'espai públic la seva utilització comportarà, per a l'any 2023, l'aplicació d'una taxa municipal. Però, per tal d'incentivar la seva utilització i que els comerciants puguin valorar la seva eficàcia, l'Ajuntament no cobrarà cap taxa durant el que resta de l'any 2022. És per això que volem animar els comerciants de Badia del Vallès que sol·licitin informació al servei de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament a través del telèfon 937 18 22 16 o al correu electrònic badia.comerc@badiadelvalles.net, per començar a utilitzar aquest espai dissenyat especialment per a aquest sector.

Publicat el 02.09.2022