www.badiadelvalles.cat
Demà, dimecres 7 de setembre, comencen les obres per a la millora dels accessos i l'entorn de les comunitats de veïns d'Av. del Cantàbric, números 25 al 31. Amb l'actuació s'aconseguirà suprimir les barreres arquitectòniques, millorar l'evacuació de les aigües pluvials, un espai obert i millorar l'enllumenat.

Per poder dur a terme la intervenció, es reservaran, a partir de demà, les places d'aparcament situades a l'Av. del Cantàbric dels números 25 al 33. També s'habilitaran altres places provisionals per a les reserves d'aparcament de vehicles de persones amb mobilitat reduïda que se situaran el més a prop possible de les seves ubicacions habituals. Igualment, caldrà desplaçar els contenidors de recollida selectiva per permetre la pavimentació de la nova zona dedicada a la recollida de residus.

El temps previst per a l'execució de les obres és de vuit setmanes i l'import de l'adjudicació és de 114.708 euros. La intervenció forma part d'una sèrie d'obres de millora dels accessos i l'entorn dels blocs que s'estan duent a terme en diverses comunitats de veïns de Badia.

Publicat el 06.09.2022