www.badiadelvalles.cat
DemÓ, dimecres 7 de setembre, comencen les obres per a la millora dels accessos i l'entorn de les comunitats de ve´ns d'Av. del CantÓbric, n˙meros 25 al 31. Amb l'actuaciˇ s'aconseguirÓ suprimir les barreres arquitect˛niques, millorar l'evacuaciˇ de les aigŘes pluvials, un espai obert i millorar l'enllumenat.

Per poder dur a terme la intervenciˇ, es reservaran, a partir de demÓ, les places d'aparcament situades a l'Av. del CantÓbric dels n˙meros 25 al 33. TambÚ s'habilitaran altres places provisionals per a les reserves d'aparcament de vehicles de persones amb mobilitat redu´da que se situaran el mÚs a prop possible de les seves ubicacions habituals. Igualment, caldrÓ desplašar els contenidors de recollida selectiva per permetre la pavimentaciˇ de la nova zona dedicada a la recollida de residus.

El temps previst per a l'execuciˇ de les obres Ús de vuit setmanes i l'import de l'adjudicaciˇ Ús de 114.708 euros. La intervenciˇ forma part d'una sŔrie d'obres de millora dels accessos i l'entorn dels blocs que s'estan duent a terme en diverses comunitats de ve´ns de Badia.

Publicat el 06.09.2022