www.badiadelvalles.cat
Una vintena de tècnics i responsables d´Àrea de l'Ajuntament de Badia del Vallès van participar en una jornada d'introducció als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per conèixer i aplicar aquests objectius en la gestió municipal. La jornada, que va tenir lloc el 30 de setembre a l'Ajuntament, la van impartir Josep Maria Canyelles i Mercè Canals, de la consultoria Vector5, en una iniciativa impulsada per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Mitjançant explicacions i dinàmiques de participació, el personal de l'Ajuntament va poder conèixer els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que és l'eix principal per abordar els reptes mundials sobre fam, pobresa, salut, ensenyament, igualtat, aigua i energia, entre altres temes.

En aquest quadre pots conèixer els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible

Objectius de Desenvolupament Sostenible

A la jornada es va reflexionar sobre com es poden aplicar aquests objectius a la gestió diària dels ens locals, integrant-los en els seus procediments per així poder-los aplicar a petita escala a cada municipi. Aquesta localització és una oportunitat per a reorientar les prioritats i polítiques locals, i demostrar el rol dels municipis en la reducció de desigualtats i en l'assoliment dels ODS a escala nacional i global.

Pots ampliar la informació en aquest enllaç: https://www.diba.cat/web/ods/inici.

Publicat el 05.10.2022