www.badiadelvalles.cat
×  
Visita als bucs d'assaig Gonzalo Colomera i Espai Jove Visita als bucs d'assaig Gonzalo Colomera i Espai Jove
Les obres del bucs d'assaig Gonzalo Colomera i l'Espai Jove, a l'edifici annex del Centre Cívic, estan a punt de finalitzar. Un cop es posi en marxa, el nou equipament comptarà amb l'Espai Jove i una sala polivalent, a la planta baixa, i les cinc sales per a la pràctica musical, a la primera planta.

El nou equipament disposarà de zona de vestíbul i recepció, 5 bucs d'assaig, espais de lleure, sala polivalent, bany de dones, homes i adaptat, amb les corresponents instal·lacions de climatització, ventilació mecànica, il·luminació artificial i ascensor adaptat a necessitats de persones amb mobilitat reduïda.

Espai Jove, un punt d'atenció al jovent de Badia

La planta baixa, amb una superfície de 180 metres quadrats, estarà destinada a usos generals i sala polivalent. També comptarà amb l'Espai Jove, un despatx amb sala de reunió i els tres banys de l'equipament. El punt d'atenció juvenil oferirà assessorament a persones joves en temes d'habitatge, formació, ocupació i mobilitat internacional.

5 bucs d'assaig, a la primera planta

A la planta primera, amb una superfície de 195 metres quadrats, és on es concentrarà l'ús específic de l'activitat musical. Constarà de 5 bucs d'assaig insonoritzats a la zona del mur opac de la façana posterior. A aquests bucs s'hi accedirà per un distribuïdor que va des de les escales que venen de la planta baixa fins a la porta que comunica amb l'Auditori Municipal.

Espai accessible

Els accessos a l'edifici des de la via pública seran accessibles, així com l'itinerari, entre els diversos espais i sales. L'equipament també comptarà amb un ascensor adaptat per permetre l'accessibilitat a la segona planta.

Les obres, amb un import d'adjudicació de 258.489,22 euros (sense IVA), van començar el 28 de març. L'equipament substitueix els bucs d'assaig del Casal de Joves, que està afectat per la planificació urbanística del municipi.

Amb els nous bucs i l'Espai Jove, Badia disposarà d'un millor equipament per a la pràctica musical i l'atenció a les persones joves al centre del municipi, que oferirà moltes possibilitats per a la realització de tota mena d'activitats, gràcies als seus espais polivalents.  

Publicat el 19.10.2022