www.badiadelvalles.cat
L'AIGMB s'acomiada de la Sala Roja, al Casal de Joves, amb un festival, aquest dissabte, a partir de les 20.30 hores, que comptarà amb un bon grapat de grups de rock i alumnes de l'Agrupació. Black Star, Cardiax, Kombo-K2, Misery i Rippers seran alguns dels grups que participaran en aquesta gran festa de la música a Badia.

El festival, amb entrada lliure, començarà a les 20.30 hores. A la vetllada també s'organitzarà una jam session perquè les persones assistents puguin compartir la creació de música en directe.  

La Sala Roja tanca perquè l'edifici on és, el Casal de Joves, està afectat per la planificació urbanística de la zona. Per oferir el servei d'escola de música i atenció al jovent, l'Ajuntament està finalitzant l'Espai Jove i els bucs d'assaig Gonzalo Colomera, que ocuparan l'edifici annex del Centre Cívic. Aquest nou equipament oferirà millors condicions per a la pràctica musical en una ubicació més cèntrica i es presentarà a la ciutadania en una jornada de portes obertes, el dijous 1 de desembre, a les 17.30 hores.

Cartell de l'activitat

Publicat el 20.10.2022