www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament està duent a terme les obres per suprimir les barreres arquitectòniques en l'accés i sortida al carrer Santander, la construcció de nous pendents segons la normativa vigent i d'un nou tancament d'obra vista al voltant del jardí comunitari dels blocs.

Amb aquestes obres es vol aconseguir la seguretat de les persones, al limitar els jardins comunitaris, que actualment no tenen cap tanca perimetral, i substituir tota la pavimentació del pas de vianants per crear rampes i paviment que compleixin amb la normativa d'accessibilitat.

La intervenció consisteix en la remodelació de la part posterior de l'edifici de l'avinguda de Burgos, 30-32. S'adequarà a la normativa vigent l'actual rampa d'accés a la plaça del 8 de març des del carrer Santander, suavitzant el pendent actual, que és del 13%, al 8%. Per aconseguir-ho, s'enderroca l'actual rampa de formigó i panot i es rebaixaran les terres fins a deixar-les a la cota necessària. A cada banda de la rampa es col·locarà un doble passamà. El nou tancament del jardí comunitari serà d'obra vista i amb dos passamans entre pilastres, seguint l'estètica d'aquests tancaments a tot el municipi.

El pressupost d'execució de les obres és de 46.326,63 euros sense IVA (56.055,22 euros, amb IVA) i es preveu que estiguin finalitzades el 31 de desembre.

Publicat el 12.12.2022