www.badiadelvalles.cat
La representació dels treballadors d'ASCAN, l'empresa que gestiona la recollida d'escombraries i la neteja viària a Badia, ha convocat vaga indefinida a partir del 22 de desembre, després de no arribar a acords amb l'empresa concessionària del servei pel que fa a les condicions econòmiques de la plantilla.

Des de l'Ajuntament hem fet de mitjancers entre l'empresa i la representació legal dels treballadors perquè poguessin arribar a un acord. Continuarem intentant-ho i estem a disposició d'ambdues parts per col·laborar en la consecució d'un acord que propiciï la desconvocatòria d'aquesta vaga anunciada.

Anirem informant de l'evolució d'aquesta convocatòria i si finalment afecta el servei de recollida d'escombraries i neteja viària a la nostra població. Us adjuntem el comunicat que ha fet públic la representació dels treballadors.

Comunicat de vaga

Demanem disculpes per les molèsties que pugui comportar la convocatòria d'aquesta vaga, generada per un conflicte entre l'empresa i els treballadors, i que és aliè a l'Ajuntament.

Publicat el 12.12.2022