www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha obert la convocatòria per a la renovació del càrrec de jutge/essa de pau substitut/a, ja que ha quedat vacant. Aquest càrrec substitueix el/la jutge/essa de pau titular en períodes vacacionals o en absència del titular per qualsevol altre motiu. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de desembre (inclòs).

Per ser jutge de pau substitut només cal ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar immers en cap causa d'incapacitat, ni d'incompatibilitat per a l'exercici de les funcions jurisdiccionals (s'exceptuen les relatives a l'exercici d'activitats professionals o mercantils).

Les sol·licituds es poden presentar en el registre d'entrada, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres, de 8:30 a 14 hores) o presentant la sol·licitud mitjançant instància genèrica a la seu electrònica de l'Ajuntament: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

A continuació pots veure el bàndol de l'alcaldia en què s'anuncia aquesta convocatòria.

Bàndol de l'Alcaldia-Presidència

Bàndol de l'Alcaldia-Presidència

Fitxer: 20221121_Publicacio_Publicacio_oficial_en_Butlleti__Bandol_d_Alcaldia_Presidencia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 186.97 kB

També pots veure els requisits i com s'ha de presentar la sol·licitud en el document adjunt.

Requisits i presentació de sol·licituds

Requisits i presentació de sol·licituds

Fitxer: Requisits_i_presentacio_sollicitud_Jutge_de_Pau_substitut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 167.66 kB

Com a la resta de poblacions on no hi ha jutjat de primera instància i instrucció, a Badia hi ha jutjat de pau. La persona que és jutge/essa de pau i la persona substituta són elegits per l'Ajuntament i nomenats pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els jutges de pau són competents en matèria de Registre Civil i practiquen les inscripcions corresponents sobre naixements, matrimonis i defuncions, i emeten els certificats acreditatius referits al seu àmbit de competència.

Publicat el 14.12.2022