www.badiadelvalles.cat
La Coral Ginesta de Badia del Vallès organitza, per demà, dissabte, 17 de desembre, a partir de les 20.30 hores, un ambiciós concert en què s'interpretaran les peces Magníficat i Glòria, d'Antonio Vivaldi, a l'Església Mare de Déu de la Mercè.

La Coral Ginesta estarà acompanyada de la Coral Lavínia de Barcelona, l'Orquestra Ricercare de Barcelona, la soprano Elaine McDaid-Genockey i la mezzosoprano Olga Shvydka, sota la direcció de Xavier Nogué Bonet.

Entrades i Verkami

El repte que suposa l'organització d'aquest concert ha fet que la Coral hagi creat un projecte de micromecenatge, on es poden adquirir les entrades anticipades (a partir de 10 euros) o adquirir diferents recompenses. Les aportacions aconseguides mitjançant aquesta plataforma les destinaran al pagament de l'orquestra que participarà en el concert. Pots accedir al seu Verkami, en aquest enllaç: https://www.verkami.com/locale/ca/projects/34348-magnificat-i-gloria-de-vivaldi

Des de fa més de 35 anys, la Coral Ginesta de Badia del Vallès ha treballat per promoure i apropar la música coral a la ciutat, oferint una sortida cultural a totes aquelles persones de Badia que s'han volgut apropar a la música clàssica. Alhora, ha promogut la imatge cultural del municipi en concerts no només a Catalunya, sinó també a Aragó, Euskadi, Madrid, Andalusia, Extremadura, Alacant, Bèlgica, Alemanya i França.

Cartell del concert

Publicat el 16.12.2022