www.badiadelvalles.cat
Aquesta tarda, a partir de les 12 hores, es tallarà el trànsit en l'Av. de la Mediterrània, a l'altura dels números 14-16, en el sentit de circulació cap al riu sec, per a executar obres de reparació i asfaltatge del pas elevat i de l'asfalt que es troba en mal estat, al costat dels contenidors de residus. També se solucionarà el problema d'acumulació d'aigües pluvials a la zona gràcies a una nova connexió a la xarxa de clavegueram.

Per aquestes obres, no es permetrà circular en aquest sentit fins a darrera hora de la tarda o la nit, quan el nou asfalt s'hagi assecat totalment. Respecte a l'afectació als transports públics, la parada de l'Av. de la Mediterrània 24 quedarà anul·lada des de les 12 hores i fins dimarts, quan ja tornarà a estar operativa.

Durant les obres, es permetrà l'accés a l'Av de la Mediterrània per la rotonda Montjuïc als veïns que necessitin accedir a les zones d'aparcament que hi ha al costat de la pantalla acústica. L'accés es farà per la mitjana que hi ha entre els números 7 i 9 d'Av. de la Mediterrània.

Publicat el 19.12.2022