www.badiadelvalles.cat
Aquesta tarda, a partir de les 12 hores, es tallarÓ el trÓnsit en l'Av. de la MediterrÓnia, a l'altura dels n˙meros 14-16, en el sentit de circulaciˇ cap al riu sec, per a executar obres de reparaciˇ i asfaltatge del pas elevat i de l'asfalt que es troba en mal estat, al costat dels contenidors de residus. TambÚ se solucionarÓ el problema d'acumulaciˇ d'aigŘes pluvials a la zona grÓcies a una nova connexiˇ a la xarxa de clavegueram.

Per aquestes obres, no es permetrÓ circular en aquest sentit fins a darrera hora de la tarda o la nit, quan el nou asfalt s'hagi assecat totalment. Respecte a l'afectaciˇ als transports p˙blics, la parada de l'Av. de la MediterrÓnia 24 quedarÓ anulĚlada des de les 12 hores i fins dimarts, quan ja tornarÓ a estar operativa.

Durant les obres, es permetrÓ l'accÚs a l'Av de la MediterrÓnia per la rotonda Montju´c als ve´ns que necessitin accedir a les zones d'aparcament que hi ha al costat de la pantalla ac˙stica. L'accÚs es farÓ per la mitjana que hi ha entre els n˙meros 7 i 9 d'Av. de la MediterrÓnia.

Publicat el 19.12.2022