www.badiadelvalles.cat

El CD Badia serà, aquesta tarda, el club protagonista del programa La Frontal, del canal de la Federació Catalana de Futbol, que s'emetrà, a partir de les 18 hores, pel seu canal, fcf.tv.

El programa destacarà el caràcter integrador del club, bressol de futbolistes il·lustres, i la importància del FC Badia en la vida social del municipi. Al programa s'explicarà l'orgull i el sentiment badiencs i la gran tradició de base del club, on van fer les seves primeres passes l'actual capità del FC Barcelona, Sergio Busquets, que dona nom al camp. També es recordarà la figura d'altres noms com el seu pare, Carles Busquets, David Almazán “Pirri” o els germans Nakor i Aarón Bueno, entre d'altres.

A l'espai es conversarà amb el president del CD Badia del Vallès, Antonio Fernández; el jugador i director tècnic, Samuel Aranda, i David ‘Pirri’, entrenador de futbol i exjugador de l'entitat.

Podràs veure el programa, al canal fcf.tv (https://www.fcf.cat/), a la carta, en el mateix canal i a l'app per a dispositius mòbils de descàrrega gratuïta FCF TV. També pots seguir l'actualitat del programa als comptes oficials de Twitter (https://twitter.com/FCF_CAT) i Instagram (https://www.instagram.com/fcf_cat/).

Publicat el 16.01.2023