www.badiadelvalles.cat

Patacada de gener amb art és una campanya dissenyada conjuntament amb els il·lustradors de Badia Carlos Gambarte i Edurne Gallego i que té com a objectiu principal promocionar els comerços del municipi durant els mesos de gener i febrer, probablement els més difícils pels comerciants, d'una forma artística i divertida.

Els il·lustradors recorreran els diferents comerços del poble per explicar-los el funcionament de la campanya. Hi haurà un sistema de díptics a diferents espais perquè el comerç segelli en fer una compra. En aquests díptics, que contindran tota la informació per participar, es podrà veure un mapa amb les dates i horaris de recollida dels diferents premis artístics (caricatures en directe, siluetes de perfils retallats, pintures en samarretes, retrats, tatuatges en henna i caricatures en iPad, entre altres possibilitats).

La campanya vol apropar la ciutadania a l'oferta comercial de Badia del Vallès donant suport al petit comerç i de proximitat amb premis artesans i divertits, fets a mà per artistes i artesans locals i d'altres que visitaran el nostre poble durant els dies de recollida dels premis, el que dona també al nostre municipi la possibilitat de donar-se a conèixer com a un poble acollidor que reivindica l'art com a manifestació o expressió de qualsevol activitat creativa i estètica.

Patacada de gener amb art s'emmarca dins el projecte Fem Comerç. Fem Barri!, que l'Ajuntament de Badia del Vallès ha dut a terme durant tot l'any 2021 amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis Pla ApropAMB.

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès continuem animant a descobrir l'oferta comercial del nostre municipi i les rebaixes que els comerços ofereixen durant els primers mesos de l'any.

Cartell de la campanya

Publicat el 19.01.2023