www.badiadelvalles.cat
Badia ret avui homenatge als seus esportistes amb la celebració de la 8a Nit de l'Esport Badienc, que torna després del parèntesi causat per la COVID-19. A l'acte, que tindrà lloc, a partir de les 19 hores, al Complex Esportiu de Badia, es lliuraran els guardons a les persones que són referència de l'esport badienc.

Les persones que reben el reconeixement han estat seleccionades per un jurat format per representants d'associacions esportives de Badia, juntament amb representants de l'Ajuntament. Les categories premiades seran menció especial, guardó al millor entrenador, al millor esportista màster, menció a la superació personal, a la millor entitat, a la millor promesa esportiva, al millor equip i al millor esportista individual.

Els finalistes al premi a la millor entitat són el Club Judo Badia, el Club Natació Badia i el Club Bàsquet Nou Badia. Pel que fa a la categoria de millor esportista individual, les persones finalistes són Sofía Martín (Club Karate Badia), David Hernando (Club Karate Badia), Esther López (Club Tenis Blau Badia), Marian Polo (Club Natació Badia), Daniel Salinas (Club Escacs Badia) i Akhmed Akhdim (Club Karate Badia).

Lliuraran els premis l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el regidor d'esports, Antonio García. Hi assistirà el diputat delegat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Javier Silva, i hi col·laborarà el Club de Fotografia de Badia del Vallès, que oferirà un photocall a les persones assistents a l'acte.

Publicat el 27.01.2023