www.badiadelvalles.cat
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
El reconegut il·lusionista badienc Antonio Díaz, El Mago Pop, va inaugurar ahir la nova denominació de l'Auditori, que li ret homenatge i que passa a dir-se Auditori Antonio Díaz - El Mago Pop. L'acte va ser molt emotiu i ple de convidats sorpresa, com l'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, el jugador del club i també badienc Sergio Busquets, que van enviar dues vídeo-intervencions; i els músics Joan Dausà i Ramon Mirabet; i els humoristes Carlos Latre i Noé Blancafort, que van participar tots ells en directe.

Pots veure l'homenatge a Antonio Díaz en el vídeo que acompanya aquesta notícia.

L'acte va constar de dues parts. La primera, d'homenatge a Antonio Díaz, a dins de l'Auditori, conduït per l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, i la segona, de descoberta de la placa commemorativa, a l'exterior de l'edifici.

A l'acte d'homenatge, Eva Menor va destacar que l'estereotip sobre Badia no és merescut i que, amb El Mago Pop, s'evidencia que “el talent, l'excel·lència i la cultura estan molt presents a la ciutat”. També hi van participar persones de Badia que formen part de la trajectòria vital i professional d'Antonio Díaz, com Eva Maestro, la seva primera directora de teatre, i Adolfo Márquez, el seu primer professor de màgia. Aquestes intervencions van omplir d'emoció l'acte de reconeixement a l'il·lusionista badienc.

A continuació, Antonio Díaz va descobrir la placa commemorativa a la façana de l'Auditori i, en declaracions als mitjans de comunicació presents, va assegurar que “avui és un dels dies més feliços de la meva vida”. L'homenatge va finalitzar amb una pluja de confeti.

Batent tots els rècords

Antonio Díaz és Llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. Als 20 anys va crear la seva primera companyia i en 2008 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Màgia.

Capaç de batre tots els rècords, des del 2017, El Mago Pop és l'artista d'Espanya que més entrades ha venut, superant els 2,8 milions d'espectadors. En 2018 es va posicionar com l'il·lusionista més taquiller del món (segons la revista Forbes). Després d'aquesta fita se li va atorgar una placa en la Gran Via de Madrid.

Des de 2013, i gràcies als seus programes televisius en DMAX, que li han donat a conèixer artísticament com El Mago Pop, ha portat la seva màgia a més de 150 països al voltant del món i ha començat la seva carrera internacional. Més endavant, amb el seu programa Res és impossible, a TV3, ha estat líder d'audiència durant 4 anys consecutius. El seu darrer programa Magic por humans in Spain, l'ha produït Netflix per a 200 països. Actualment, presenta al Teatre Victòria, de Barcelona, el seu espectacle Nada es imposible, amb el qual debutarà a Broadway aquest any.

Publicat el 31.01.2023