www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament t'ofereix, aquest divendres, de 18 a 20 hores, la sessió formativa sobre marxes exploratòries per a dones, que tindrà lloc a la Biblioteca de Badia. Aquesta sessió explica en què consisteixen aquestes marxes on les dones analitzen els elements físics i socials que condicionen la seva percepció de seguretat a la via pública. La marxa exploratòria per Badia es farà el dijous 9 de febrer a les 18 hores i començarà a la plaça de l'Ajuntament. Et pots inscriure en aquesta adreça https://bit.ly/MarxaExploratoriaBadia.

Les marxes exploratòries consisteixen a recórrer un barri o un entorn urbà concret amb un grup reduït de dones, amb l'objectiu de reconèixer i analitzar quins elements físics i socials condicionen la seva percepció de seguretat.

Aquesta iniciativa s'emmarca dintre del projecte d'urbanisme seguretat i gènere impulsat pel Departament d'Interior de la Generalitat i dintre del marc de feminisme de l'Ajuntament de Badia del Vallès. L'empresa encarregada de dirigir-les és Col·lectiu Punt 6.

La sessió formativa tindrà lloc el divendres vinent, 3 de febrer de 2023 de les 18 a les 20 h, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. La marxa exploratòria per l'itinerari definit serà el 9 de febrer a les 18 hores i s'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament.

Cartell de l'activitat

Publicat el 01.02.2023